BL3P

BTC/EUR
selecteer markt

BTC / EUR 56.577,24
Laatste prijs (BTC)
56.577,24
24u volume
0.17
Javascript is vereist om BL3P te kunnen gebruiken. Zet het aan of voeg een uitzondering toe
Uw browser-versie is verouderd. We hebben besloten onze tijd te besteden aan het beter maken van Bl3P, in plaats van het te verspillen aan compatibiliteit voor antieke browsers. Installeer a.u.b. Chrome frame als u door wilt gaan met uw huidige browser, of overweeg om Firefox of Chrome te installeren.

Update van onze Algemene Voorwaarden

We brengen enkele veranderingen aan vanwege het samenvoegen van de voorwaarden van onze exchange BL3P en de voorwaarden van Bitonic, waardoor we nu één set algemene voorwaarden hebben. Daarnaast hebben we enkele taalkundige aanpassingen doorgevoerd om de voorwaarden te verhelderen en toegankelijker te maken. Hieronder vindt u de belangrijkste veranderingen.

Samenvoegen voorwaarden BL3P en Bitonic

De huidige BL3P artikelen die ook van toepassing zijn op het gebruik van Bitonic zijn samengevoegd. Dit zijn veelal algemene bepalingen die onder meer betrekking hebben op het hebben van een account bij ons of het doen van transacties. Artikelen die alleen op BL3P van toepassing zijn worden vanaf nu specifiek benoemd in de Bitonic voorwaarden.

Aanvullingen

Diverse artikelen zijn aangevuld met verwijzingen naar BL3P om duidelijk te maken welke secties van toepassing zijn op ons handelsplatform. De meest significante wijzigingen treft u aan in artikel 19 met betrekking tot onze API. De API op BL3P ondersteunt de mogelijkheid om orders te plaatsen, het orderboek te lezen en euro's of bitcoins op te nemen.

Handelsregels

We hebben Handelsregels opgesteld die moeten zorgen voor een veilige en eerlijke handelsomgeving. De regels gaan onder meer over het plaatsen van orders, de prioriteit van de verwerking van deze orders, de kostenvergoedingen, marktintegriteit en (gepland) onderhoud.

Verandering in het aantal netwerkbevestigingen

We hebben artikel 7 lid 3 aangepast om de mogelijkheid open te houden om in de toekomst het aantal netwerkbevestigingen op de bitcoin blockchain te verhogen. De wijziging in dit artikel benadrukt dat de netwerkbevestigingen voor transacties kunnen variëren van een of meerdere bevestigingen in plaats van enkel één bevestiging. Op dit moment vereisen we minimaal één netwerkbevestiging.

Termijn voor het verstrekken van actuele, nauwkeurige en volledige informatie

U bent als gebruiker van Bitonic verplicht om ons actuele, nauwkeurige en volledige informatie te verstrekken tijdens het registratie- en verificatieproces. Ook bent u verplicht om ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen (art. 3 lid 4).

Om de processen te stroomlijnen, hebben we een termijn van uiterlijk 14 dagen ingevoerd. Dit zorgt er onder andere voor dat wij altijd over up-to-date informatie beschikken van met name onze zakelijke klanten met betrekking tot bijvoorbeeld de organisatiestructuur. Ook zorgt de termijn ervoor dat wijzigingen sneller worden verwerkt en onze diensten beter aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Heeft u nog vragen?

Lees de bovenstaande kennisgevingen aandachtig en maak uzelf vertrouwd met de geplande wijzigingen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan per mail (contact@bl3p.eu), chat of telefonisch: +31 (0) 20 261 94 66 (ma – vr 9.30 – 13.00 uur & 14.00 – 18.00 uur).

Lees de algemene voorwaarden hier.